Veelgestelde vragen

Dé plek voor alles wat je altijd hebt willen weten, maar nooit hebt durven vragen. Mocht er toch nog iets onbeantwoord blijven; neem dan even contact met ons op via +31627078055 of via info@yunit-studio.com.

 

Betalingen

Zijn mijn betaalgegevens en persoonlijke gegevens veilig?
Yunit Studio garandeert dat je gegevens absoluut veilig zijn bij ons. De gegevens worden alleen gebruikt voor de bezorging van je order en we zullen deze niet doorverkopen aan mannen in pakken met geheimzinnige zonnebrillen op. Beloofd.

 

Wat is het ordernummer van mijn factuur?
Het 9-cijferige ordernummer vind je bovenaan je factuur.

 

Welke betaalmethoden zijn er?
Betaling kan via iDEAL, creditcard of Paypal.

 

Bezorging & Retour

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
Je pakket wordt binnen 2 dagen na betalen verzonden.

 

Wat zijn de verzendkosten als ik iets online bestel?
Yunit Studio berekent 3,95 euro verzendkosten binnen Nederland.

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?
Binnen 3 werkdagen liggen je mooi verpakte t-shirts op de deurmat.

 

Ik woon in het buitenland, kan ik Yunit Studio hier ook laten bezorgen?
Natuurlijk kan dat!

 

Hoe kan ik iets terugsturen?
Binnen 7 dagen na je aankoop kun je je product terugsturen. Wij accepteren alleen ongedragen, ongewassen en onbeschadigde artikelen. Ook moet het hangtag er nog aanzitten. Dit lijken ons wel redelijke voorwaarden, toch?

Zorg je er ook even voor dat je de reden van retour, je ordernummer en bankgegevens voor de retourbetaling erbij zet? Wij vergoeden niet de kosten voor de retourzending.

Retouradres:
Yunit Studio
Lansinkweg 3
7553 AG  Hengelo 

 

En nog wat..

Hoe gaat Yunit Studio om met maatschappelijke verantwoordelijkheid?
We hebben onze kleine productiehuizen eigenhandig geselecteerd. Aandacht voor personeel en werkomgeving staat hier centraal. Hierdoor kunnen we garanderen dat de mensen die in dienst zijn een goed loon krijgen en dat hun kinderen gewoon op school zitten.

 

En hoe zit dat dan met duurzaam produceren?
Yunit Studio werkt zo veel mogelijk met organic cotton. Ook kijken we samen met de leverancier welke mogelijkheden er zijn om zo duurzaam mogelijk te produceren  –  en vervoeren. Op onze Weekly vind je meer informatie hierover.

 

Hoe kies ik de juiste maat bij unisex kleding?
Nou, daarvoor kun je het beste onderstaande berekening voor gebruiken. X is lichaamsbreedte, Y is lichaamshoogte.

(X*8,55)/ √(Y-3)= ..

Of je kunt gewoon de maat bestellen die je normaal ook draagt. Wij raden je aan de maat te kiezen waar je jezelf het beste in voelt; of dat nou M of XL is.

 

Hoe was ik mijn t-shirts?
In het label vind je de onderhoudsinstructies. Natuurlijk kun je de kleding eventueel ook op lagere temperatuur wassen, juist goed voor het milieu!

 

Hoe vaak komen er nieuwe modellen of kleuren bij?
Yunit Studio werkt met een doorlopende collectie. Dit betekent dat een shirt pas uit de collectie gaat, als deze ook echt op is en niet als het zonnetje toevallig achter de wolken verdwijnt. Wij werken niet met een standaard van vier collecties per jaar. Nieuwste ontwikkelingen vind je altijd op onze Weekly, Facebook of Instagram.

 

Ik zie mijn maat niet meer bij het model staat dat ik wil hebben, wat nu?
Helaas, dan is er een goede kans dat dit product is uitverkocht. Maar… Try your luck en geef ons even een belletje op +31627078055. Soms hebben we nog een voorraad op ons kantoor.