Studio

Voor mensen met gedachtes, dromen en een kloppend hart.

Wij zijn Yunit. Wij maken T-Shirts. Zo simpel is het. Of tenminste, zo simpel zou het moeten zijn. Maar in deze gecategoriseerde wereld vol hokjes en (voor)oordelen is dat toch niet langer genoeg. Vandaag de dag moet je een flashy brand story hebben en een toegespitste doelgroep vol online influencers met duizenden likes. Wij besloten om het anders te doen.

Wij maken T-shirts voor mensen. Alle mensen. Punt. Niet slechts voor mensen met 31K volgers op Instagram, of mensen die op wekelijkse basis over de rode loper struinen. Nee, wij maken T-shirts voor mensen die vergeten hun planten water te geven. Mensen die ’s ochtends vroeg nooit twee dezelfde sokken kunnen vinden (maar dat ook niet zo erg vinden). Mensen die de beste ideeën krijgen onder de douche. Mensen met grappige dromen. Mensen die hun bushalte missen omdat ze dagdromen over verre oorden. Mensen die hobby’s verzamelen als hobby. Mensen met blond, bruin of roze haar. Mensen die van muziek houden. Mensen die tegen zichzelf zeggen dat ze morgen écht gaan sporten. Echt. Mensen die net iets te lang op dat feestje blijven hangen. Of juist vroeg op huis aangaan omdat ze de laatste aflevering van Narcos nog moeten kijken. Mensen die zich bekommeren om andere mensen. Mensen zoals jij.

De Collectie.  

James Dean wist het. Steve Jobs wist het. Hey, zelfs Pamela Anderson wist het. Een T-shirt staat je altijd (goed). Het maakt niet uit of je straatracer of uitvinder bent (of er gewoon heel erg goed uitziet); een goed passend T-shirt will do the trick. Dat is waarom we T-shirts maken voor iedereen, passend bij elke gelegenheid op elk moment.

De Yunit collectie is universeel en past bij elk persoon. Het regular model heeft gedraaide zomen aan de zijkant, is gesneden van diagonale stof en heeft subtiele afwerking. Toekomstige klassiekers met een twist. Yunit T-shirts zijn zo duurzaam mogelijk en onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Maar we willen je niet vervelen met technische details en ingewikkelde certificeringen (als dit echter helemaal je ding is, klik hier!), we willen gewoon dat je van onze shirts geniet. Want als onze Yunit T-shirts eenmaal hun weg hebben gevonden naar de winkel voelen ze als een tweede huid. Een beetje zoals de Kleren van de Koning, maar dan andersom.

Basic T-shirts van mooie en eerlijke materialen met een goede fit, gemaakt voor jou.