WHO WE ARE

James Dean wist het. Steve Jobs wist het. Hey, zelfs Pamela Anderson wist het. Een T-shirt staat je altijd (goed). Het maakt niet uit of je straatracer of uitvinder bent (of er gewoon heel erg goed uitziet); een goed passend T-shirt will do the trick. Dat is waarom we T-shirts maken voor iedereen, passend bij elke gelegenheid op elk moment.

Inmiddels is de collectie van Yunit uitgebreid met longsleeves, sweaters, jurken en broeken. De items zijn universeel en hebben een subtiele afwerking in minimale details.
De collectie van Yunit bestaat uit organisch katoen, is zo duurzaam mogelijk en onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Maar we willen je niet vervelen met technische dingen, we willen gewoon dat je van onze kleding geniet.

Een sterke collectie van basics, gemaakt van mooie en eerlijke materialen met een goede fit; toekomstige klassiekers met een twist 

 

A LITTLE MORE PERSONAL

Josine Castelein is de oprichter van Yunit en professioneel mens sinds 1987. Naast het maken van T-shirts en briljante koffie is zij ook creatief ontwerper met een liefde voor esthetiek. Heb je hulp nodig met het uittekenen van de gedachtewolkjes boven je hoofd? Josine is the right human for the job.