Weekly
160618

YUNIT GOES ON

Met blijdschap en opnieuw een trotse glimlach kunnen wij vermelden dat, in tegenstelling tot het eerdere bericht over het beëindigen van Yunit, het merk voortgezet zal worden!

Na het bericht in december 2017 met kennisgeving te stoppen met Yunit, merkten wij dat deze keuze een enorme impact achter liet, de mailboxen werden overladen met berichten waarna we direct in contact traden met diverse geïnteresseerden in een mogelijke overname van het merk.

Vol van vertrouwen informeren wij per 1 april 2018 Yunit over te dragen aan Steven Brouwer en Babet Wolthuis, die samen met hun team de collectie voort gaan zetten en Yunit verder zullen gaan ontwikkelen. Voor de ontwikkeling van collecties zullen zij onder andere vernieuwde samenwerkingen opzoeken met mode- opleidingen binnen Europa. Naast uitbreiding in Nederland zien zij kansen voor Yunit met name in Duitsland en de Scandinavische markt. Wij hebben er vertrouwen in dat Yunit succesvol en volgens dezelfde gedachtegang voortgezet zal worden.

And so, the Yunit story goes on.

Joeri en Josine bedanken iedereen voor de ontvangen berichten, getoonde betrokkenheid en het respecteren van de gemaakte keuzes. Voor bestellingen, vragen of andere onduidelijkheden kun je terecht bij Steven via info@yunit-studio.com.

Joeri Borst & Josine Castelein,
in samenwerking met Steven Brouwer & Babet Wolthuis.